Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato

Wij vinden het belangrijk dat u door ons gehoord wordt zodra u een beroep op ons doet, hiervoor zullen wij samen met u het probleem in kaart brengen en een behandelplan opstellen. U kunt bij ons terecht na verwezen te zijn door een arts of gebruik maken van de directe toegankelijkheid zonder verwijzing. 

Door continue bijscholing blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.We maken binnen de praktijk gebruik van elkaars ervaring en kennis om u een zo optimaal mogelijke zorg te bieden. Hiervoor onderhouden we ook contacten en hebben we samenwerking met andere disciplines en behandelaars. Binnen de praktijk zijn de volgende specialisaties werkzaam: algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische revalidatie, bekkenbodem gerelateerde klachten. Tevens hebben we een contract met alle zorgverzekeraars.

Wij streven naar een stabiele en harmonische werkomgeving en zijn ons bewust dat een prettige sfeer op de werkvloer, ook zijn weerslag zal vinden in het respectvol omgaan met elkaar en het meest belangrijke met u als patïent.

De praktijk is lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en alle medewerkers zijn CKR en BIG geregistreerd.

In het pand waar onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd, bevinden zich tevens een diëtistenpraktijk DCN Voedingsadvies.

Ontmoet ons team

Vivian Duin-Lobato

Vivian Duin-Lobato

Fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut

Ik ben Vivian, in 1982 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben sindsdien werkzaam geweest in de klinische en zowel in de particuliere sector. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar ervaring als praktijkhouder. Mijn specialisaties zijn kinderfysiotherapie, algemene fysiotherapie en fysiotherapie bij bekkenproblematiek. Het afwisselende karakter van fysiotherapie zorgt ervoor dat ik het werk altijd met veel plezier en enthousiasme uitoefen. Ik sta altijd open voor nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie en vind dan ook de samenwerking met andere disciplines en het uitwisselen van kennis en ervaringen met collega’s erg belangrijk.

Ruth Schoemaker

Ruth Schoemaker

Fysiotherapeut

Mijn naam is Ruth Schoemaker. Na het afronden van mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, ben ik in september 2019 gestart met werken bij Fysiotherapie Duin-Lobato. Ik ben hier drie dagen per week werkzaam als Algemeen Fysiotherapeut en zie patiënten met uiteenlopende klachten.

Elke klacht is anders. Ik kijk daarom graag samen met de patiënt naar de gehele context. Door te luisteren naar en te onderzoeken samen met patiënt, kom ik tot een passende oplossing voor het probleem. Hierbij vind ik het ook van belang te kijken naar aanpassingen of verbeterpunten in het dagelijks leven, om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Inge Metselaar

Inge Metselaar

Fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o.

Ik ben Inge Metselaar, in 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut bij Thim van der Laan. Daarna ben ik 2 jaar werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut in Nieuwegein. Mijn droom was al van jongs af aan om te kunnen werken met kinderen. Vandaar dat ik in 2018 ben begonnen aan de masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Sinds december 2019 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. bij Fysiotherapie Duin-Lobato.

Verder geef ik ski-lessen op de skipiste te Nieuwegein en mijn hobby’s zijn uiteraard skiën, voetballen en muziek.