•  

      
  •  

  •     
  •  

Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato in Vianen

Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato in Vianen is een praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenproblematiek en oncologische revalidatie. Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland en zijn direct toegankelijk. Dit houdt in dat u geen verwijzing van een arts nodig heeft om in aanmerking te komen voor vergoeding van uw behandeling door de verzekeraar.

Onze teamleden zijn zich voortdurend aan het bijscholen en zijn daardoor op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden en -inzichten. Om u optimaal te behandelen wordt gebruik gemaakt van ieders expertise en is er regelmatig werkoverleg. Bij afwezigheid van een van de collega's kan uw behandeling altijd doorgang hebben, hiervoor maken wij gebruik van een elektronisch patiƫntendossier dat alleen voor ons en u toegankelijk is.

  

KOM GERUST LANGS VOOR MEER INFORMATIE!

 

 

Maatregelen COVID-19

Door de recente ontwikkelingen omtrent het Coronavirus hebben we ons beleid aangepast.

Uit de meest recente informatie wordt er geadviseerd alleen daar waarbij acute fysiotherapeutische zorg vereist is fysieke behandeling door te laten gaanUw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit.

Lopende behandelingen zullen zoveel mogelijk worden uitgevoerd door middel van e-consulten via een veilige applicatie die beeldbellen en online-oefenprogramma’s mogelijk maakt. Ook voor nieuwe klachten kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een e-consult. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen of informatie.

Met deze maatregelen hopen wij als praktijk toch onze zorg te kunnen blijven aanbieden, maar nemen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om het verspreiden van het Coronavirus in te perken.

Wij hopen op uw begrip en danken voor uw medewerking.

Team Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato