•  

      
  •  

  •     
  •  

Fysio Fitness

Als u na afronding van de behandeling door de fysiotherapeut de mogelijkheid wilt hebben om het behaalde resultaat te onderhouden en/of kiest u voor een gezonde leefstijl, dan is het van belang om te blijven bewegen.

Bij Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato bieden wij u de mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut onder een gezellige ongedwongen sfeer te bewegen. U versterkt de kracht van uw botten, gewrichten, pezen en spieren, waardoor uw lichaam meer belasting aan kan.

De training bestaat uit een wekelijkse training van een uur, onder begeleiding van een fysiotherapeut(e).

De trainingsperiode start met een intake. Tussendoor vindt er een evaluatie plaats  waar gezamenlijk het effect van de training wordt geĆ«valueerd. Zo nodig wordt uw oefenschema bijgesteld om vooruitgang te blijven boeken.

De training vindt plaats in de oefenzaal in de praktijk en zal bestaan uit cardio-oefeningen (voor het uithoudingsvermogen), krachtoefeningen en een circuittraining (waar lenigheid en coƶrdinatie aanbod komen).   Na de intake wordt een trainingsprogramma op maat opgesteld, afhankelijk van uw persoonlijke doelen.

De trainingsgroepen vinden tweemaal per week plaats, waarvan u zelf een moment mag kiezen.

Vervolgens schrijft u zich in voor een bepaalde dag, voor een periode van twaalf weken. Na deze periode kunt u beslissen als u het wilt voortzetten.

De trainingen vinden plaats op dinsdagochtend en vrijdagochtend, van 10.30 - 11.30 uur. De groepen zijn klein waardoor ieder veel individuele aandacht krijgt.

Bij voldoende belangstelling is er de mogelijkheid om de dagen en tijden uit te breiden.

 

 

Fitkids

Fysio Fitness