Fysiotherapie

Fysiotherapie is een discipline die zich bezig houdt met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat van de mens. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.

Ook om klachten te voorkomen kunt u bij ons terecht, het is voor ons van belang dat u ondanks uw pijn en beperkingen toch uw dagelijkse activiteiten kunt blijven doen. De fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Duin-Lobato staan voor u klaar om samen met u uw lichamelijke klachten en/of beperkingen in kaart te brengen en een gericht behandelplan op te stellen.

We proberen niet alleen de gevolgen van uw klachten te bestrijden, maar proberen ook te achterhalen wat de oorzaak kan zijn, zodat herhaling wellicht voorkomen kan worden.De fysiotherapeut heeft een behandelende, begeleidende en adviserende taak, zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Bij uw eerste bezoek zal er eerst een uitgebreid gesprek en onderzoek plaatsvinden, op basis hiervan zal er samen met u een behandelplan worden opgesteld. 

Onze fysiotherapeuten zijn bekend met de behandeling volgens het Medical Taping Concept (MTC) en Triggerpointtherapie.